Uutishuone

Limit search

Puuskatuulia luvassa laajasti Carunan verkkoalueilla, Pohjois-Suomeen kertyy tykkylunta – sähkökatkoja voi tulla

Ilmatieteen laitos antoi jälleen ennusteen kovasta tuulesta loppuviikoksi, joten melko lailla kaikilla Carunan verkkoalueilla, erityisesti rannikolla, kannattaa varautua sähkökatkoihin. Saaristossa viankorjaus voi pitkittyä ja sähkökatkot voivat olla pitkäkestoisia. Viankorjaus on vaarallista erittäin huonolla ilmalla, ja asentajien turvallisuuden varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää.
Häiriötiedote ·

Myrsky pitkittyy ja aiheuttaa sähkökatkoja - tiedotetta päivitetty 8.10.2023

Puuskatuuli on aiheuttanut useita sähkökatkoja lauantain aikana Etelä- ja Lounais-Suomessa. Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan puuskatuulet jatkuvat lauantai-illasta vielä sunnuntaiaamuun, mikä tarkoittaa, että uusia vikatilanteita syntyy, vaikka vanhoja vikatilanteita saadaan korjattua.
Häiriötiedote ·

Laaja sähkökatko Espoossa

Espoossa on tällä hetkellä laaja sähkökatko alueilla Soukka, Laurinlahti, Espoonlahti, Kivenlahti, Saunalahti, Nöykkiö, Tillinmäki, Latokaski, Kurttila ja Vanttila.
Häiriötiedote ·

Ilmajoen Kisailijat voitti Carunan Nuorten Energiataidot -kisan

Elokuun ajan käynnissä ollut Carunan Nuorten Energiataidot -kisa on päättynyt. Kisassa Carunan verkkoalueen kuusi nuorten parissa toimivaa urheiluseuraa kilpailivat energiaan liittyvillä videoillaan yleisöäänistä. Kokonaisäänimäärä oli lähes 1 300. Tiukan kilpailun ja tasaisten äänimäärien jälkeen voittajaksi selviytyi Ilmajoen Kisailijat, joiden videolla havainnollistettiin eri energiatuotannon muotoja ja kierrätysvinkkejä liikkuen.
Mediatiedote ·
Ilmajoen Kisailijat voitti Carunan Nuorten Energiataidot -kisan