Uutishuone

Limit search

Tykkylumi voi edelleen aiheuttaa ongelmia sähkönjakeluun Koillismaalla

Puihin ja sähköjohtimiin kertyvä tykkylumi voi aiheuttaa sähkökatkoja verkkoalueellamme Koillismaalla. Tällä hetkellä vikoja aiheutuu, kun puut taipuvat lumen painosta sähköjohdoille. Varaudumme viikonlopun aikana korjaamaan vikoja ja poistamaan lunta sähköjohdoilta erityisesti Kuusamossa, Posiolla ja Pudasjärvellä.
Häiriötiedote · 31.12.2021 klo 09:27

Tykkylumi voi aiheuttaa sähkökatkoja Koillismaalla

Tykkylumi voi aiheuttaa sähkökatkoja verkkoalueillamme Kuusamossa, Posiolla ja Pudasjärvellä. Märkä ja raskas lumi kertyy johtimiin ja puihin, jonka seurauksena voi aiheutua sähkökatkoja. Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.
Mediatiedote · 20.12.2021 klo 11:17

Paula-myrskyn aiheuttamat viat saadaan korjattua tällä viikolla

Paula-myrskyn aiheuttamia vikoja korjataan edelleen Pudasjärvellä, Taivalkoskella ja Kuusamossa. Keskijännitteisen verkon viat saataneen korjattua alkuviikosta, pienjännitteisen verkon osalta työt valmistuvat loppuviikosta.
Häiriötiedote · 28.10.2021 klo 08:46

Houtskarissa ja Iniössä olevan vian korjaus voi kestää

Tänään maanantaina klo 11.50 alkaneen sähköverkon vian korjaus Houtskarissa ja myöhemmin myös Iniössä alkaneen vian korjaus voivat kestää pitkälle iltaan tai yöhön. Vikapaikkoja on sähköverkossa kaksi, joista toinen on tähän mennessä löydetty. Tämän suurjännitekaapelissa olevan vian korjausta hankaloittaa jäätynyt maa, jonka kaivamiseen tarvitaan paikalle kaivuri.
Häiriötiedote · 28.10.2021 klo 08:45