Uutishuone

Limit search

Sähkönjakelun hinta muuttuu Caruna Oy:ssä ja Caruna Espoo Oy:ssä 1.9.2024 alkaen

Energiavirasto valvoo sähkönjakeluyhtiöiden hinnoittelua neljän vuoden jaksoissa. Jos yhtiö on jakson lopussa ylijäämäinen, niin ylijäämä hyvitetään asiakkaille seuraavan jakson aikana. Tilanne on päinvastainen, jos yhtiö on alijäämäinen. Hinnat muuttuvat Carunan kahdessa verkkoyhtiössä 1.9.2024 alkaen. Molempien yhtiöiden hinnoissa on huomioitu arvonlisäveron nousu 25,5 prosenttiin 1.9.2024 alkaen.
Uutinen ·

Vaihda ympäristöystävällisempään sähköiseen laskuun

Sähköinen lasku helpottaa arkea ja säästää luontoa! Sähköisen laskun saat kätevästi verkkopankkiin, OmaPostiin tai digipostipalvelu Kivraan. Alta löydät ohjeet käyttöön ottamiseksi. Lähetämme asiakkaille tekstiviestillä vinkin sähköisestä laskusta kesän ja syksyn aikana.
Uutinen ·

Carunan sidosryhmätilaisuudessa nollasta tehtiin asiaa

Carunan tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä. Mitä tämä tarkoittaa Carunalle ja koko energia-alalle? Carunan Nollasta asiaa -sidosryhmätilaisuudessa keskusteltiin laaja-alaisesti energiasta, tulevaisuuden investoinneista, hallitusohjelmasta, työnteon tulevaisuudesta ja miten ruoan tuotannolla voidaan hillitä ilmastonmuutoksen vaikutuksia.
Uutinen ·
Nollasta asiaa -sidosryhmätilaisuus 4.10.2023