Caruna Akatemia pitää henkilöstön ajan tasalla ajankohtaisista ilmiöistä

Artikkeli
Henkilöstöömme kuuluu eri alojen parhaita asiantuntijoita, ja haluamme, että asia on näin jatkossakin. Järjestämme muutaman kerran vuodessa Caruna Akatemian, jotta jatkuva oppiminen ei olisi vain työelämäjargonia.

Caruna Akatemia on sisäinen koulutustapahtuma, jossa tarjotaan tietoa ajankohtaisista ilmiöistä. Sen tarkoitus on nostaa henkilöstön tietoisuutta energia-alan ja työelämän ajankohtaisuuksista. 

Caruna Akatemia on kohtaamispaikka henkilöstölle ja ulkoisille toimijoille. Luennoitsijoihin on kuulunut niin akkuyrityksen asiantuntijoita kuin työpsykologejakin. Aiheet ovat vaihdelleet kyberturvallisuudesta poikkeustilanteen käsittelemiseen.   

Kaikki aiheet eivät ole teknisiä. Myös esimerkiksi unen laatu ja etätyön ergonomia ovat olleet Caruna Akatemian teemoja. Vuonna 2019 esittelimme henkilöstölle Protoomon (nyk. Noren) tekemää tutkimusta, jossa antropologit selvittivät, miten henkilöasiakkaamme kokevat sähkönsiirron. 

Caruna Akatemian kutsut menevät aina koko henkilöstölle, mutta osa teemoista on suunnattu tietylle osalle carunalaisista. Esimerkiksi esihenkilöille ja johtajille on kohdennettu Kulttuurinmuutoksen johtaminen –Akatemia. 

Mitä Caruna Akatemia kertoo Carunasta? 

“Haluamme ymmärtää, mitä maailmassa tapahtuu. Olemme avoimia uudelle tiedolle ja sille, mitä se tarkoittaa meille”, Carunan strateginen PMO Mika Rossi sanoo.  

Caruna Akatemiat ovat osa sekä jatkuvan oppimisen että avoimuuden kulttuuria.  

“Caruna Akatemia on yksi tapa kouluttaa henkilöstöä. Muita tapoja ovat esimerkiksi työnkierto, erilaiset infot ja yksiköiden omat koulutuspäivät”, Rossi sanoo.  

Lue lisää siitä, millaista on olla töissä Carunalla 

 

Carunan henkilöstöjohtaja Tommi Saikkonen

Lue lisää