Miksi alkaisit carunalaiseksi?

Caruna's Annual Report 2022

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti. Olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. 

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaiset ovat iso työyhteisö, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.  

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.   

Carunan kulttuurikäsikirja

Meillä on käytössämme Johdatus carunalaiseen kulttuuriin -käsikirja, jonka jokainen carunalainen tuntee. Kulttuurikäsikirjassa kerromme sekä nykyisille että tuleville carunalaisille, millainen työyhteisö olemme. 

Arvot ovat meille tärkeitä. Me toimimme rohkeasti, hyvällä energialla ja yhdessä. 

Asetamme tekemisen riman korkealle ja piristämme toisiamme tarvittaessa. Ajattelemme, että työyhteisön hyvä henki on meidän kaikkien asia. Työpäivä ei saa viedä kaikkea energiaa, vaan sitä tulee olla jäljellä myös työpäivän jälkeen. 

Sopisitko joukkoomme?

Tutustu Carunan kulttuurikäsikirjaan