Mies asentaa sähköpyörään akkua

Vastuullisuus

Työskentelemme luotettavasti ja vastuullisesti asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja omistajiemme kanssa suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Vastuullisuus on osa strategiaamme ja päivittäistä työtämme.

Tuulivoimala taivasta vasten

Ilmastonmuutoksen hillintä

Täytä yleistietolomake

Työtä ja turvallisuutta

Inkoon sähkövarasto kantatie 51:n vieressä

Kestävää sähkönjakelua

Nainen iltahämärässä kävelemässä sähkölyhtyn kanssa

Hankinta

Työmies seuraa helikopterisahausta.

Miten Caruna valitsee yhteistyökumppaninsa?

Caruna toimii tarkkaan valittujen, vastuullisten ja luotettavien palvelu-, urakka- ja materiaalikumppaneiden kanssa, jotka kilpailutetaan tasapuolisesti ja syrjimättömästi erityisalojen julkista hankintalakia noudattaen. Hankintalain ja muiden säädösten lisäksi hankintavaatimuksia täydentävät Carunan omat hankintaohjeet ja vastuullisuusvaatimukset.

Inkoon akku.

Caruna osana yhteiskuntaa

Sähköverkkoyhtiönä Caruna on merkittävä yhteiskunnallinen toimija. Rakennamme kriittistä infrastruktuuria ja turvaamme Suomen huoltovarmuutta. Suomalaisen yhteiskunnan toimintakyky on riippuvainen sähköverkon toimivuudesta. Kun liikenne sähköistyy ja Suomi dilitalisoituu, sähkön merkitys kasvaa.

Matkustaja Espoon metrossa.

Hiilineutraali Espoo

Olemme mukana rakentamassa hiilineutraalia Espoota. Yhteistyön tavoitteena on Espoon kasvun ja hiilineutraaliustavoitteiden tukeminen vahvalla, tulevaisuuden energiatarpeisiin vastaavalla sähköverkolla, joka mahdollistaa puhtaan energian ratkaisut Espoon asukkaille ja yrityksille.