Me olemme Carunan innovaatiotiimi!

Kiira Tammi, Matti Uusipaasto ja Verneri Kohonen muodostavat Carunan innovaatiotiimin ja kivijalan Carunan innovaatiotoiminnalle. Teemme paljon yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, ja uskomme yhteistyön voimaan parhaan lopputuloksen saamiseksi. Kannustammekin olemaan yhteydessä innovaatiotiimin, kun mielessäsi on uusia ratkaisuja yhteiskunnan sähköistämisen saralla tai haluat keskustella yhteistyömahdollisuuksista Carunan kanssa.

Carunan innovaatiotiimi

Innovaatiotiimi suunnittelee tulevaisuuden älykästä sähköverkkoa asiakkaiden tarpeisiin

Energiamurroksen eteneminen aiheuttaa laajoja muutoksia toimialalle. Innovaatiotiimin tehtävänä on tutkia uusia ratkaisuja ja toimintamalleja sähköverkon tulevaisuuden tarpeisiin. Tekemisemme tähtää yhteiskunnallisesti järkevän ja vastuullisen jakeluverkkotoiminnan kehittämiseen. Älykäs sähköverkko on energiamurroksen ja toimivan yhteiskunnan perusta. Ilman häiriötöntä ja toimivaa sähköverkkoa energia ei kulje sinne, missä sitä tarvitaan.

Myös asiakaskokemuksen kehittäminen on toimintamme kulmakiviä ja haluammekin, että asiakasta ei unohdeta energiamurroksen edistämisessä. Tavoitteemme on, että asiakkaalla on laajemmat mahdollisuudet osallistua energiamarkkinoille ja paremmat edellytykset vaikuttaa omiin energiakustannuksiin. Sähkönjakelu monipuolistuu ja jatkossa sähkö siirtyy verkosta asiakkaalle, mutta myös asiakkaalta verkkoon ja asiakkaiden välillä.

Ota meihin yhteyttä!

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)caruna.fi.