Kysy neuvoa puunkaatoon ilmajohtojen läheltä - Carunan puunkaatoapu

Jos haluat kaataa puita kiinteistölläsi ilmajohtojen läheisyydessä, ota ensin yhteyttä paikalliseen metsuriin.

Metsurien yhteystietoja saat esimerkiksi metsänhoitoyhdistyksen kautta. Ammattitaitoinen metsuri arvioi, miten työ voidaan suorittaa turvallisesti. Metsuri ottaa sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme, viimeistään kaksi viikkoa ennen töiden aloittamista. Annamme pienjännitejohdon lähellä sijaitseville puille kaatoluvan puhelimitse.

Jos metsuri arvioi, että puita ei pysty kaatamaan sähkölinjaa vaarantamatta esim. vinssaamalla puita linjasta poispäin, kiipeilykaatona tai nostokoria käyttämällä, vaan sähkölinja pitäisi kaadon ajaksi laskea alas, niin asentajamme selvittää onko se mahdollista toteuttaa. Sähkölinjan alas laskeminen on lähtökohtaisesti viimeinen vaihtoehto sähkölinjojen turvaamiselle puun kaadon ajaksi.

Jos puut sijaitsevat suurjännitelinjojen (pylväässä kolme johdinta) läheisyydessä, lähetämme asentajan paikalle puunkaadon ajaksi. Puunkaadon suorittaa aina valitsemasi ammattitaitoinen metsuri.

Jos luvallinen puunkaato vahingoittaa sähköverkkoa, emme veloita korjauksesta. Luvatta tehdyn kaadon aiheuttamista vahingoista laskutamme asiakasta. Rakennuksille aiheutuvat vahingot ovat aina asiakkaan vastuulla.

Normaalina työaikana asentajaa vaativa puunkaatoapumme on maksutonta, työajan ulkopuolella aina maksullista.

Ota yhteyttä