Runsaat lumisateet voivat aiheuttaa katkoja sähkönjakeluun Espoossa, Lounais-Suomessa ja Länsi-Uudellamaalla

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan ensi yönä ja torstain aikana voi paikoitellen sataa runsaasti lunta myös Carunan verkkoalueilla. Varaudumme lumentulon aiheuttamiin sähkönjakelun katkoihin Espoossa, Lounais-Suomessa ja Länsi-Uudellamaalla.

Lumikuorman sähköjohdoille kaatamia tai taivuttamia puita ei saa mennä poistamaan omatoimisesti. Työn hoitaa sähköturvallisesti sähköalan ammattilainen. Saaristoalueilla kelirikkotilanne hidastaa kulkemista, minkä vuoksi vikojen korjaus voi kestää ajoittain normaalia pitempään.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta

Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.
Voit myös ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta, joka päivittyy muutaman minuutin välein. Häiriökartalla kannattaa hyödyntää chat-palvelua, joka on apunasi ympäri vuorokauden myös myrskyn aikana.

Maksuton vikapalvelu päivystää kaikissa vika-asioissa vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Työt tehdään, kun niiden tekeminen on turvallista

Asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet. Keliolosuhteet voivat ajoittain hidastaa vikojen korjausta saaristossa.

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on aina ehdottomasti ammattilaisten työtä. Voit ilmoittaa sähkölinjalle kaatuneesta puusta sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

Lisätietoa: 

Lue lisää