Uusien kumppaneiden kanssa entistä parempaa raivauslaatua asiakkaillemme

Mediatiedote
Johdoille putoavat oksat ja kaatuvat puut aiheuttavat usein katkoja sähkönjakeluun. Kasvustonkäsittely on sähköverkkojen johtokatujen raivausta ja oksimista, jotta voimme varmistaa turvallisen ja luotettavan sähkönjakelun noin 1,5 miljoonalle suomalaiselle vuoden jokaisena päivänä. Carunan sähkönjakeluverkkojen ympäristön kasvustonkäsittelyyn on maaliskuussa valittu kolme uutta yhteistyökumppania. Vuosittain käsitellään kasvustoa noin 2 000–3 000 kilometriä.

Olemme uudistaneet tapaa, jolla jatkossa kasvustoja sähköverkkomme lähellä käsittelemme. Painotamme aiempaa enemmän sekä asiakastyytyväisyyttä että työn laatua, jotta muun muassa pihoilla ja yleisillä alueilla tehtävät kasvuston karsimiset ja puiden leikkuutyöt aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa alueen asukkaille ja maanomistajille.

Verkkoalueillamme toimivat kumppanit:

  • Länsi- ja Keski-Uusimaa sekä Joensuun keskusta-alue: Exsane Oy
  • Varsinais-Suomi: TLT Group Oy
  • Satakunta ja Etelä-Pohjanmaa: TLT Group Oy
  • Koillismaa ja Pohjois-Pohjanmaa: Teollisuuden Metsäpalvelu Oy

”Uskon, että vastuulliset ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanimme ovat meille avainasia, jolla varmistetaan sähkönjakelu asiakkaillemme. Työtä tehdään asiakkaitamme varten ja pääsääntöisesti asiakkaidemme omistamilla mailla. Tästä syystä toimintamme on oltava olla asiakaslähtöistä ja työn tekijöiden on pystyttävä olemaan ylpeitä tekemästään työstä”, kunnossapitopäällikkö Petteri Palmumaa kertoo.

Jatkossa jokainen raivattu alue tarkastetaan, jotta nähdään tehdyn työn vaikutus alueeseen. Asiakasyhteydenottoihin lupaamme kumppaneidemme kanssa vastata kolmen työpäivän aikana, jotta mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin saadaan pikaisesti vastaus.

”Toivomme maanomistajien ymmärrystä toimenpiteille, joissa kaadetaan ja karsitaan puustoa sähkölinjojen vierestä ohjeidemme mukaisesti. Toimenpiteillä taataan turvallinen ja luotettava sähkönjakelu,” Palmumaa muistuttaa.

Sähköverkkojen lähellä olevien kasvustojen käsittely alkaa nyt kevään aikana kaikilla verkkoalueillamme.

Lue lisää