Viikonlopun myrskyn aiheuttamien vikojen korjaus etenee hyvin – sähköt saadaan palautettua aamupäivän aikana

Häiriötiedote
Viikonlopun myrskyn aiheuttamien vikojen korjaus etenee hyvin. Maanantaiaamunpäivän aikana saadaan kaikille ilman sähköä oleville palautettua sähköt. Joissakin saariston kohteissa vikojen korjaaminen tosin jatkuu pitempään.

Seuraamme edelleen sääennusteen kehittymistä jatkuvasti ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti. Viat pyritään korjaamaan mahdollisimman pian.

Asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme kaikissa tilanteissa huomioon sääolosuhteet.

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011. Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoista on asiakkaiden käytettävissä. Tilaukset hoituvat kätevästi Caruna Plussan maksuttoman sähkövahdin avulla. 

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä.  Sähkölinjalle kaatuneesta puusta voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella

Lisätietoa:

·         Sähköverkon häiriökartta 

·         Caruna Sähkövahti 

·         Sähköinen vikailmoituslomake 

·         Caruna Twitterissä 

·         Caruna Facebookissa 

·         Maksuton vikapalvelu: 0800 195 011 (24 h)

 

Lue lisää