Hyvistä turvallisuussuorituksista palkittiin tänään Carunalla

Mediatiedote
Carunan turvallisuuspalkinnot ojennettiin tänään Netel Oy:lle, N3M Oy:lle ja Jaki-Matik Oy:lle. Viidettä kertaa jaettavien palkintojen myöntämisperusteissa painotettiin luotettavaa kumppanuutta ja esimerkillisiä turvallisuuteen liittyviä yksilösuorituksia.

"Turvalliset työmaaolosuhteet, sähköturvallisuuteen vaikuttavien riskien tunnistaminen ja hallinta sekä ammattitaitoiset työntekijät ovat sähköverkon rakentamisen peruspilareita. Kun ne ovat kunnossa vältymme henkilövahingoilta ja vaaratilanteilta - sekä sähkönjakelun häiriöiltä. Tänään palkitut kolme yhteistyökumppaniamme ovat osoittaneet erinomaista osaamista näillä osa-alueilla," verkkojohtaja Kosti Rautiainen kertoo.

Ensimmäisen palkinnon sai tänä vuonna Carunan pitkän linjan yhteistyökumppani Netel Oy. Yhtiön sitoutuminen turvallisuuteen näkyy läpi koko organisaation. Toisen palkinnon sai N3M Oy Karjaalta. Perusteluissa todetaan muun muassa: Ammattitaitoinen puurtaja, josta on saatu paljon positiivista palautetta​. Kokonaisvaltainen turvallisuuden hallinta, mukaan lukien projektien dokumentointi, on erinomaisella tasolla. Kolmas palkinto annettiin naantalilaiselle Jaki-Matik Oy:lle. 

”Netelin johdon asennoituminen ja erityisesti kenttätyönjohtaja Robert Norrgårdin työ turvallisuuden eteen on ensiluokkaista. N3M työ puolestaan on oiva esimerkki asenteesta, jonka me toivomme välittyvän koko kumppaniverkostoomme. Jaki-Matikin asentaja Janne Vähä-Mäkilän asenne turvallisuuteen ja työnjälki ovat ykkösluokkaa", Carunan HSEQ-päällikkö Arsi Näkki kiteyttää.

Turvallisuuspalkinnon tavoite on jakaa hyviä turvallisuuskäytäntöjä kumppaniverkostossa ja haastaa kaikki Carunan kanssa työskentelevät turvallisuustyöhön. Vuoden 2019 ensimmäinen palkinto on 6 000 euroa, toinen palkinto 2 000 euroa ja kolmas 1 000 euroa. Rahapalkinnot on tarkoitettu käytettäväksi turvallisuutta ylläpitävään tai kehittävään toimintaan. 

"Meidän turvallisuustoimintaamme ohjaa yksi tavoite ylitse muiden: haluamme estää kaikki tapaturmat ennalta. Tähän työhön tarvitsemme koko kumppaniverkostomme yhteistä panosta. Yksi tärkeä lenkki tässä työssä on turvallisuuskoulutus. Siksi tänä vuonna huomioimme myös Jari Perämäen (PeiliPinta Consulting Oy), joka vuoden 2017 lähtien kouluttanut urakoitsijoitamme turvalliseen sähköverkkotyöhön. Vuosittain myöntämämme turvallisuuspalkinto on kunnianosoitus kumppaneillemme työturvallisuuden kehittämisestä", Carunan toimitusjohtaja Tomi Yli-Kyyny kertoo.
 

Tyoturvallisuuspalkinnon voittajien ryhmäkuva

Lue lisää