Aila-myrskyn aiheuttamia vikoja korjataan edelleen – rannikolla ja saaristossa joudutaan vielä odottamaan sähköjen palautumista

Häiriötiedote
Aila-myrskyn aiheuttamien vikojen korjaus jatkuu verkkoalueillamme Lounais- ja Länsi-Suomessa sekä Satakunnassa. Vielä ei pystytä arvioimaan, milloin viimeinenkin vika on korjattu. Yleisin syy sähköjen katkeamiseen on ollut sähkölinjoille kaatunut puu. Kaikki viat pyritään korjaamaan viikonlopun aikana.

Rannikolla myös tuulenpuuskat hidastavat vielä paikoitellen korjaustöitä. Työt tehdään, kun niiden tekeminen on asentajille turvallista. Osa kohteista on puolestaan vaikeakulkuisessa maastossa, jolloin aikaa menee siihen, että kohteen luokse päästään korjauksia tekemään. Helikopterit avustavat tänäänkin vikapaikkojen paikantamisessa.

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökarttasivulla chat-palvelua, joka palvelee myrskyn aikana nopeasti.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista ilmoitat kätevimmin lataamalla puhelimeesi Caruna+ mobiilisovelluksen, jolloin saamme vikapaikan tarkat tiedot saman tien. Voit käyttää myös vikailmoituslomaketta. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu. Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä. Sähkölinjalle kaatuneesta puusta voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoista on asiakkaiden käytettävissä. Tilaukset hoituvat kätevästi Caruna Plussan maksuttoman sähkövahdin avulla.

 

Lisätietoa:

Lue lisää