Caruna varautuu viikonlopun voimakkaiden ukkospuuskien varalta Länsi- ja Pohjois-Suomessa

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan voimakkaat ukkos- ja myrskypuuskat voivat viikonlopun aikana aiheuttaa ongelmia sähkönjakeluun verkkoalueillamme Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Pirkanmaalla sekä Satakunnassa.

Olemme lisänneet henkilöstöä asiakaspalveluumme sekä sähköverkkojen vianselvitykseen että vikojen korjaamiseen maastossa. Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri

Tieto keskijänniteverkon vioista löytyy Carunan häiriökartalta. Karttapalvelu päivittyy muutaman minuutin välein.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri numerossa 0800 195 011.

Kiireettömistä vioista voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista 

Maksuton tekstiviestipalvelu sähkökatkoista on asiakkaiden käytettävissä. Tilaukset hoituvat kätevästi Caruna Plussan maksuttoman sähkövahdin avulla. 

Sähkölinjoille kaatuneiden puiden poisto on ammattilaisten työtä.  Sähkölinjalle kaatuneesta puusta voi ilmoittaa sähköisellä vikailmoituslomakkeella.

Lisätietoa:

Lue lisää