Runsaan sateen saattelema puuskainen itätuuli on katkonut sähköjä Lounais-Suomessa ja Uudellamaalla

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaisesti voimakkaat puuskatuulet puhaltavat parhaillaan sekä maalla että merellä. Sähkönjakeluun on tullut katkoja sekä Lounais-Suomessa että Uudellamaalla.

Vikoja korjataan koko ajan ja töitä jatketaan myös illalla. Töitä tehdään aina turvallisuus edellä. Voimakas merenkäynti voi hidastaa vikojen korjausta saaristossa.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta.

Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta

Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Voit myös ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Kiireettömistä vioista voit ilmoittaa vikailmoituslomakkeen kautta. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu.

Lue lisää