Tilasitko meiltä sähköliittymän? Nyt voit seurata sähköliittymän matkaa Caruna Plussassa!

Uutinen
Julkaisimme juuri Caruna Plussan nettiversioon palvelun, jossa asiakas voi seurata sähköliittymätilauksensa etenemistä reaaliajassa. Tilausseuranta-palvelun avulla asiakas saa ajantasaista tietoa sähköliittymän rakentamisesta ja sen monista vaiheista automaattisesti.

Saamme uusia sähköliittymätilauksia tuhansia vuosittain. Siihen, että tontilla lopulta on napsautettu sähköt päälle ja kaikki kunnossa, liittyy monta vaihetta ja mutkaa.

Monien verkkokauppojen tavoin on Carunallakin nyt palvelu, jossa voi seurata oman tilauksen matkaa. Tilausseuranta vahvistaa itsepalvelua, jotta sähköasioita voi hoitaa kelloon katsomatta, sillä usein asiakkaillamme ei ole päivällä aikaa soitella virastoihin ja yhtiöihin.

Ensimmäinen versio henkilöasiakkaiden tilauksille

Ensimmäisenä tilausseurantaa voivat käyttää henkilöasiakkaat, jotka tilaavat enintään 63 ampeerin sähköliittymän omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa varten. 

Tilauksen seuranta käy kätevästi nettisivullamme Caruna Plussassa. Mukana pysymistä helpottaa myös sähköpostit, joissa kerromme tilauksen vaiheista ja vinkaamme tehtävistä, jotka tulee hoitaa, jotta tilaus etenee sutjakkaasti maaliin saakka.

Näin otat Carunan Plussan käyttöön
  • Näpyttele selaimeen osoite carunaplus.fi.
  • Varmista, että sinulla on käytössäsi toimiva sähköpostiosoite.
  • Henkilöasiakkaana rekisteröi käyttäjätunnus helposti verkkopankkitunnuksilla, jonka avulla palvelun käyttö on turvallista.
Katso rekisteröitymisohje videolta
Seuraa oman sähköliittymän matkaa tilauksesta sähköjen päälle napsautukseen Caruna Plussassa!

Lue lisää