Ukkospuuskat voivat vaikuttaa myös tänään sähkönjakeluun Pohjois-Suomen lisäksi Länsi-Suomessa

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan voimakkaat ukkospuuskat ja salamointi voivat aiheuttaa sähkökatkoja tänään verkkoalueellamme Pohjois-Suomen lisäksi myös Länsi-Suomessa. Puuskat voimistuvat iltapäivällä ja ennusteen mukaan jatkuvat myös illalla. Pohjois-Suomessa salamointi jatkuu myös huomenna.

Olemme lisänneet henkilöstöä sekä asiakaspalveluumme että vikojen korjaamiseen maastossa.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon niin paikalliset sääolosuhteet kuin sähkölinjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta.

Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti.

Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta

Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Voit myös ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Kiireettömistä vioista voit ilmoittaa vikailmoituslomakkeen kautta. Kiireetön vika on esimerkiksi sellainen, jossa sähköt toimivat, vaikka sähkölinjalla olisi puu.

Lue lisää