Voimakkaat tuulet puhaltavat illalla Carunan Lounais-Suomen, Länsi-Suomen ja Satakunnan verkkoalueilla

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaan Lounais- ja Länsi-Suomessa sekä Satakunnassa maa-alueilla voivat torstai-iltana yksittäiset puuskat olla voimakkaita ja merelläkin noin 20 m/s. Tuulet seuraavat sateita, jotka alueelle iltapäivällä osuvat.

Olemme varautuneet korjaamaan vikoja maastossa, ja asiakaspalveluumme on lisätty henkilöstöä hoitamaan asiakkaidemme vikatilanteita. Muistutamme, että töitä tehdään aina turvallisuus edellä. Voimakas merenkäynti voi hidastaa vikojen korjausta saaristossa.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta
Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta
Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa - kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta, ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Sähköverkon häiriökartta
Caruna Sähkövahti
Caruna Plus -itsepalvelu

Lue lisää