Voimakkaat tuulet riepottelevat sähköverkkoja maanantain ja tiistain välisenä yönä sekä tiistaipäivän aikana useilla Carunan verkkoalueilla

Häiriötiedote
Sääennusteen mukaisesti voimakkaat puuskatuulet puhaltavat maanantain ja tiistain välisen aamuyön aikana sekä tiistaina Carunan verkkoalueilla Satakunnassa sekä Lounais- ja Länsi-Suomessa. Sähkönjakeluun voi tulla katkoja niin mantereella kuin saaristossakin.

Olemme varautuneet korjaamaan vikoja maastossa, ja asiakaspalveluumme on lisätty henkilöstöä hoitamaan asiakkaidemme vikatilanteita. Muistutamme, että töitä tehdään aina turvallisuus edellä. Voimakas merenkäynti voi hidastaa vikojen korjausta saaristossa.

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta
Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein.  Jos sähkökatko näkyy kartalla, tee vikailmoitus vain, jos sinulla on tarkempaa tietoa vikapaikasta. Asiakkaamme voivat hyödyntää häiriökartan chat-palvelua, joka palvelee nopeasti. Jos kyseessä on kiireellinen asia, niin maksuton vikapalvelu päivystää vuorokauden ympäri 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista ja vinkkaa vikapaikasta
Käytettävissäsi on Caruna Plussan maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa - kirjaudu sisään oikeasta yläkulmasta.

Voit ladata Caruna+ sovelluksen AppStoresta tai Google Play -kaupasta, ja vinkata meille sen kautta vikapaikasta kuvan kanssa.

Sähköverkon häiriökartta
Caruna Sähkövahti
Caruna Plus -itsepalvelu

Lue lisää