Myrsky pyyhkäisee Uudenmaan ja Lounais-Suomen rannikon yli maanantaina – sähkökatkoja saattaa tulla

Häiriötiedote
Myrskyn kaatamia puita
Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan Uudenmaan, Lounais-Suomen ja Kymenlaakson yli kulkee voimakas lounaistuuli maanantaina. Puuskainen tuuli saattaa aiheuttaa sähkökatkoja etenkin Uudellamaalla ja Kymenlaaksossa.

Syvän matalapaineen myötä lounaistuuli voimistuu eteläisillä merialueilla kovaksi ja etelärannikolla puuskaiseksi. Puuskat ovat voimakkaimmillaan aivan rannikon tuntumassa.

Lähetämme asentajia tekemään korjaustöitä alueilla, joilla sähkökatkoja on. Varaamme lisähenkilöstöä Carunan asiakaspalveluun ja käyttökeskukseen. Korjaamme mahdolliset viat niin pian kuin pystymme. Merialueilla viat korjataan, kun se on turvallista.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Puiden poistaminen sähkölinjoilta on aina ammattilaisen työtä

Myrskyssä saattaa esiintyä sähkökatkoja etenkin silloin, kun puuskainen tuuli lennättää ilmajohdoille oksia.

Jos tuuli on kaatanut puita tai heitellyt oksia sähkölinjoille, on niiden poistaminen ammattilaisen työtä. Jätäthän siis poistotoimenpiteet meille ja siirryt katsomon puolelle.

Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme korjaustöissä huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Katso sähkökatkot kartalla

Chat palvelee nopeasti

Palvelemme vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden.

Tarkistathan aina ensin, näkyykö vika Carunan häiriökartalla. Yleensä viat ovat meillä tiedossa, mutta jos sitä ei näy häiriökartalla, tee silloin meille vikailmoitus chatissä. Tee ilmoitus myös, jos havaitset linjoille kaatuneen puun tai muun vian aiheuttajan. Chatin kautta tehdyt vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu Sähkövahti, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa viestit itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Tilaa sähkövahti

Lue lisää