Myrskyt koettelevat sähköverkkoja Etelä- ja Lounais-Suomessa – varaudumme sähkönjakelun häiriöihin

Häiriötiedote
Tykkylumi talvisella sähkölangalla on kaunis, mutta petollinen.
Sääennusteet lupaavat runsasta sadetta, räntää ja lunta Carunan verkkoalueelle Etelä- ja Lounais-Suomeen. Puuskainen tuuli ja tykkylumi saattavat johtaa sähkönjakelun häiriöihin.

Vesisade muuttuu lumeksi lauantain aikana, ja Etelä-Suomeen voi sataa paikoin jopa 20 senttiä lunta sunnuntai-iltaan mennessä. Tykkylumen riski on runsain Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. 

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja varaamme viikonlopuksi asentajia korjaamaan sähkökatkon vikatilanteita. Sähkönjakelun häiriöiden ajantasaisen tilanteen näet häiriökartaltamme. 

Jos tuuli on kaatanut puita tai taivuttanut oksia sähkölinjoille, on niiden poistaminen ammattilaisen työtä - jätäthän siis poistotoimenpiteet meille. Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme korjaustöissä huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.  

Katso sähkökatkot kartalla

Nopeimmin saat meihin yhteyden chat-palvelussa  

Asiantuntijamme palvelevat vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden.  

Yleensä viat ovat meillä tiedossa. Jos vikaa ei kuitenkaan näy häiriökartalla, tee silloin meille vikailmoitus chatissä. Tee ilmoitus myös, jos havaitset linjoille kaatuneen puun tai muun vian aiheuttajan. Chatin kautta tehdyt vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.  

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.  

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu Sähkövahti, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa viestit itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa. 

Tilaa sähkövahti

Lue lisää