Tykkylumi koettelee sähkönlinjoja Lounais-Suomessa - sähkökatkoja saattaa tulla

Häiriötiedote
Talvinen tykkylumi.
Sähkökatkoja saattaa tulla sähkölinjoille kertyvän tykkylumen takia Lounais-Suomessa, etenkin Hanko-Salo välisellä seudulla.

Sääennusteen mukaan uutta lunta voi sataa torstain aikana jopa kymmenen senttiä. Lunta on jonkin verran ilmajohdoissa vielä edellisten lumisateiden jäljiltä, mikä pahentaa tilannetta. 

Jos tuuli on kaatanut puita tai heitellyt oksia sähkölinjoille, on niiden poistaminen ammattilaisen työtä. Jätäthän siis poistotoimenpiteet meille. Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme korjaustöissä huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti.

Katso sähkökatkot kartalla

Chat palvelee nopeasti 

Asiantuntijamme palvelevat vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden.

Tarkistathan aina ensin, näkyykö vika Carunan häiriökartalla. Yleensä viat ovat meillä tiedossa, mutta jos sitä ei näy häiriökartalla, tee silloin meille vikailmoitus chatissä. Tee ilmoitus myös, jos havaitset linjoille kaatuneen puun tai muun vian aiheuttajan. Chatin kautta tehdyt  vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu Sähkövahti, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa viestit itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Tilaa sähkövahti

Lue lisää