Ukonilma lähestymässä Itä-Suomea – sähkönjakeluun voi tulla ongelmia Joensuussa

Häiriötiedote
Myrskytaivaan tummat pilvet
Sääennusteen mukaan Itä-Suomessa on kehittymässä ukkosrintama, jonka odotetaan lähestyvän Joensuuta tiistaina aamuyöstä. Ukkoskuuroihin voi liittyä hyvin voimakasta sadetta ja salamointia. Sähkönjakeluun voi tulla ongelmia Joensuussa.

Säätiedotuksen mukaan ukkosten ennustettavuus on vaikeampaa kuin normaalisti. 

Jos ukkosen takia kaatuu puita sähköjohdoille, sähkönjakeluun voi tulla ongelmia. Puiden ja oksien poisto sähkölinjoilta on ammattilaisen työtä, joten jätäthän poistotoimenpiteet meille. Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet. 

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiuttamme ennusteiden mukaisesti. 

Tarkista tilanne ensin häiriökartalta

Keskijänniteverkon vikatiedot näkyvät Carunan häiriökartalla, joka päivittyy muutaman minuutin välein. Tarkista siis tilanne ensin häiriökartalta.

Sähkökatkot kartalla

Chat palvelee nopeasti 

Asiantuntijamme palvelevat vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden. Jos vika ei näy kartalla, tee vikailmoitus chatissa. Chatin kautta tehdyt kiireelliset ja kiireettömät vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa sähkövahti itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Tilaa sähkövahti

Lue lisää