Viime yön myrsky oli ennusteen mukainen, mutta aiheutti vähän vikoja

Häiriötiedote
Eilen illalla noussut ärhäkkä myrskytuuli merialueilla aiheutti Carunan asiakkaiden sähkönjakeluun muutamia vikatilanteita. Sähköt olivat poissa enimmillään noin 500 asiakkaalta. Kaikki Carunan tiedossa olleet viat on korjattu.

Carunalla ei ole tiedossa vikoja tällä hetkellä. Jos uusia vikoja ilmenee, asentajat korjaavat niitä sitä mukaa, kun niistä tulee tieto asiakkailta. Jos vikoja on venematkan päässä saaristossa, menee näiden korjaus sunnuntaille, koska sää ei salli tänään turvallista veneilyä.

Puuskat väistyvät Carunan verkkoalueelta tänään noin klo 14 mennessä.

Turvallisuus ensin – puiden poistaminen sähkölinjoilta on aina ammattilaisen työtä

Jos sähkölinjoilla on puita tai oksia, muistathan, että niiden poistaminen on ammattilaisen työtä. Ilmoita puista tai oksista meille häiriökartan chatissa milloin vain, olemme paikalla 24 h.

Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme korjaustöissä huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Katso sähkökatkot kartalla

Ilmoita uudesta viasta nopeasti chatissa

Palvelemme vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden.

Tarkistathan aina ensin, näkyykö vika Carunan häiriökartalla. Yleensä viat ovat meillä tiedossa, mutta jos sitä ei näy häiriökartalla, tee silloin meille vikailmoitus chatissä. Tee ilmoitus myös, jos havaitset linjoille kaatuneen puun tai muun vian aiheuttajan. Chatin kautta tehdyt vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu Sähkövahti, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa viestit itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Tilaa sähkövahti

Lue lisää