Voimakas matalapaine pyyhkäisee lounaissaariston yli ensi yönä – sähkökatkoja saattaa tulla

Häiriötiedote
Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan lounaissaariston yli kulkee nopea, mutta voimakas matalapaineen rintama perjantain ja lauantain välisenä yönä. Tuuli nousee myrskylukemiin ja siksi Carunan asiakkaiden kannattaa varautua sähkökatkoihin.

Matalapaine liikkuu lounaissaaristossa Vaasa-Hankoniemi-rintamalla. Tuuli nousee perjantaista noin klo 18 alkaen myrskylukemiin nopeasti, ja voi olla jopa 30–35 m/s. Voimakkaimmillaan tuuli puhaltaa keskiyöllä. Carunan verkkoalueelta myrsky väistyy lauantain aikana.

Lähetämme asentajia tekemään korjaustöitä alueilla, joilla sähkökatkoja on.

Seuraamme sääennusteiden kehittymistä ja sopeutamme valmiutta ennusteiden mukaisesti.

Puiden poistaminen sähkölinjoilta on aina ammattilaisen työtä

Jos tuuli on kaatanut puita tai heitellyt oksia sähkölinjoille, on niiden poistaminen ammattilaisen työtä. Jätäthän siis poistotoimenpiteet meille ja siirryt katsomon puolelle.

Korjaustöitä tekevien asentajien työturvallisuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää, joten otamme korjaustöissä huomioon sääolosuhteet ja linjoille kaatuneiden puiden aiheuttamat tilanteet.

Katso sähkökatkot kartalla

Chat palvelee nopeasti

Palvelemme vika-asioissa nopeimmin häiriökartan chat-palvelussa ympäri vuorokauden.

Tarkistathan aina ensin, näkyykö vika Carunan häiriökartalla. Yleensä viat ovat meillä tiedossa, mutta jos sitä ei näy häiriökartalla, tee silloin meille vikailmoitus chatissä. Tee ilmoitus myös, jos havaitset linjoille kaatuneen puun tai muun vian aiheuttajan. Chatin kautta tehdyt vikailmoitukset etenevät käsittelyyn nopeimmin.

Tarvittaessa voit myös soittaa meille numeroon 0800 195 011.

Tilaa tekstiviesti sähkökatkoista

Käytettävissäsi on maksuton tekstiviestipalvelu Sähkövahti, jonka kautta saat tiedot sähkökatkoista nopeasti. Tilaa viestit itsellesi Caruna Plussan nettipalvelussa.

Tilaa sähkövahti

Lue lisää