Sponsorointi

Tuemme suomalaisia, vastuullisia toimijoita ja yhdistyksiä verkkoalueillamme. Emme solmi tällä hetkellä uusia sponsorointikumppanuuksia.

Carunan Nuorten Energiataidot -kilpailu 2023

Kilpailun tavoitteena on vahvistaa suomalaisten nuorten energiatietoisuutta vihreässä siirtymässä. Kutsuimme verkkoalueeltamme kilpailuun mukaan kuusi erilaista voittoa tavoittelematonta järjestöä, yhdistystä ja seuraa, jotka toimivat nuorten parissa.

Tiukan kilpailun ja tasaisten äänimäärien jälkeen voittajaksi selviytyi Ilmajoen Kisailijat, joiden videolla havainnollistettiin eri energiatuotannon muotoja ja kierrätysvinkkejä liikkuen. Toiseksi eniten ääniä keräsi FC Kirkkonummi, ja kolmanneksi kisassa ylsi Seinäjoki Crocodiles.

energiataidot.fi
Nuorten Energiataidot -kilpailu alkaa — äänestä suosikkiasi

Aiemmat sponsorointimme

Pääyhteistyökumppanimme vuosina 2021-2022 oli Salibandyliitto

Miesten salibandyn MM-kisat 2021 valitsi arvopohjaksi liikunnan mahdollistamisen kaikille. Yhteisenä tavoitteenamme oli edistää liikkumista ja liikunnallista elämäntapaa ja näin tuoda energiaa arkeen. Kotikisojen yhteydessä kisattiin Säbäfortunan SM-finaali, ja voiton vei yhdeksänvuotias Wäinö!

Elämänvirtaa haastoi mukaan auttamaan 2021 ja 2022

#Elämänvirtaa oli yhteisöllinen verenluovutuskampanjana, jonka tavoitteena oli lisätä verenluovuttajien määrää sekä lisätä tietoa verenluovutuksen tärkeydestä. Samalla tavalla kuin sähkö virtaa kaapeleissa ja johdoissa, elämää ylläpitävä veri virtaa suonissa. Jokainen meistä tarvitsee monenlaista virtaa. 

Vuonna 2021 mahdollistimme Veripalvelun ja punaisissa paidoissa pelaavan Seinäjoen Peliveljien Salibandyliigan edustusjoukkueen kanssa yhteisöllisen verenluovutuskampanjan. #Elämänvirtaa vahvistaa auttamisen ketjua ja yhteistyöllä voidaan pelastaa ihmishenkiä.

Vuonna 2022 jatkoimme tätä mainiota kampanjaa, ja saimme mukaan kokonaiset kolme F-liigan joukkuetta; Seinäjoen Peliveljet, Esport Oilersin ja FC Turku.

Duunienergiaa yhdessä kuntien kanssa 2020 ja 2021

Tuimme verkkoalueemme kuntia 16-20-vuotiaiden nuorien palkkaamisessa kuntiin kesätöihin. Kesällä 2020 mukaan lähti yli 30 kuntaa, ja kesällä 2021 lähes 40!

Duunienergiaa-kampanja toteutettiin sponsorointisopimuksena, jonka myötä kunta sai käyttöönsä 4 000 euroa kesätyöntekijöiden palkkaamiseen. Yli 80 nuorta työllistyi Duunienergiaa-kampanjan kautta kesällä 2021.