Elämänvirtaa-kampanja 2019 ja Seinäjoen Peliveljet

Sponsorointi

Tuemme suomalaisia, vastuullisia toimijoita ja yhdistyksiä verkkoalueillamme.

Yhteistyötä Salibandyliiton kanssa

Pääyhteistyökumppanimme on vuosina 2021-2022 ollut Salibandyliitto. Tavoitteena on edistää liikkumista ja liikunnallista elämäntapaa ja näin tuoda energiaa arkeen. Sopimus on kaksivuotinen, ja siihen sisältyy optio yhteistyön jatkumisesta.

Salibandyn MM-kisat 2021 valitsi arvopohjaksi liikunnan mahdollistamisen kaikille. Yhteistyötahona toimii Hope ry, joka haluaa, että kaikilla on tasa-arvoinen mahdollisuus harrastamiseen. Hope ry on järjestänyt MM2021-yhteistyökumppaneiden kanssa Anna mahdollisuus -kampanjoita, joissa kerättiin lahjoituksina lasten ja nuorten harrastusvälineitä ja -vaatteita.

Kotikisojen yhteydessä kisattiin Säbäfortunan SM-finaali, ja voiton vei yhdeksänvuotias Wäinö!

Tutustu Säbäfortunaan
Carunan ja salibandyliiton logot.

Aiemmat sponsorointimme

Duunienergiaa yhdessä kuntien kanssa

Tuimme verkkoalueemme kuntia 16-20-vuotiaiden nuorien palkkaamisessa kuntiin kesätöihin. Kesällä 2020 mukaan lähti yli 30 kuntaa, ja kesällä 2021 lähes 40!

Duunienergiaa-kampanja toteutettiin sponsorointisopimuksena, jonka myötä kunta sai käyttöönsä 4 000 euroa kesätyöntekijöiden palkkaamiseen. Yli 80 nuorta työllistyi Duunienergiaa-kampanjan kautta kesällä 2021.

Duunienergiaa
Nuoria nauraa kesällä .

Elämänvirtaa haastoi mukaan auttamaan! 

#Elämänvirtaa oli yhteisöllinen verenluovutuskampanjana, jonka tavoitteena oli lisätä verenluovuttajien määrää sekä lisätä tietoa verenluovutuksen tärkeydestä. 

Samalla tavalla kuin sähkö virtaa kaapeleissa ja johdoissa, elämää ylläpitävä veri virtaa suonissa. Jokainen meistä tarvitsee monenlaista virtaa. 

Mahdollistimme Veripalvelun ja punaisissa paidoissa pelaavan Seinäjoen Peliveljien Salibandyliigan edustusjoukkueen kanssa yhteisöllisen verenluovutuskampanjan. #Elämänvirtaa vahvistaa auttamisen ketjua ja yhteistyöllä voidaan pelastaa ihmishenkiä.

Elämänvirtaa haastaa mukaan auttamaan
Elämänvirtaa-kampanja

Howz-havainnointipalvelua pilotoitiin kuntayhteistyössä 

HOWZ-palvelu sopii erityisesti sellaisille ikäihmisille, joiden lähiomaiset asuvat kaukana eivätkä pääse päivittäin käymään läheisensä luona. 

Tarjosimme HOWZ-havainnointipalvelun ikäihmisille ja heidän lähiomaisilleen käyttöön kahden vuoden ajaksi ilmaiseksi. Kuntayhteistyössä oli mukana kuusi kuntaa. Palvelua kokeiltiin ensimmäistä kertaa Suomessa. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme uusia digitaalisia ratkaisuja. 

Lue, miten HOWZ-palvelu toimii

Hyvää energiaa Salon Palloilijoiden mukana!

Salon Palloilijoiden valmennuspäällikkö Ilkka Virtanen kertoo junioritoiminnasta.

Espoo-päivänä 2019 poljettiin 3 000 euroa paikallisille yhdistyksille

Espoo-päivän kävijät polkivat hyvää energiaa Espoon SOS-Lapsikylälle, Espoon Meripelastajille ja Espoon Lähimmäispalveluyhdistykselle Tapiolassa. Lahjoitimme poljetut eurot näiden kolmen yhdistyksen kesken.